Facade

Algebehandling af facade

DinFliserenser.dk tilbyder både algebehandlinger af fliser, træ, tag og facade. Hvis din facade også er blevet træls at se på, kan du roligt bestille en professionel algebehandling af din facade hos DinFliserenser.dk.

Vi kan med vores professionelle udstyr behandle næsten alle typer materiale, uanset størrelse og form. Vi kan behandle facader for alger på to måder, typisk med en algebehandling af facaden. I nogle tilfælde kan det være muligt at rense algerne enten ved brug af høj- eller lavtryk. Dette kommer an på facadens materiale samt stand.

Vores special fremstillede dyser gør det muligt at behandle de fleste facader uden behov for teleskopstang, teleskoplæsser, stillads og lignende. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med yderligere sikkerhedsudstyr.

Står du med en stor og speciel opgave vil vi gerne undersøge opgaven og give et tilbud på hvad det vil koste. For at algebehandlingen skal have den maksimale effekt, kræver det at omgivelserne er korrekte. Det vil altså sige, at vi kun algebehandler din facade, såfremt vejret er passende. Vi vil sikre kunden et flot resultat og tager derfor hensigt til vind og vejr. 

Trænger træværket eller muren derhjemme til at blive renset, eller skal firmalogoet gøres synligt igen? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud!