Fliser

Fliserensning

Vores fliserensning er vores mest populære behandling, samt den mest effektive. Vi hos DinFliserenser.dk kan med vores professionelle udstyr give en ekstrem effektiv rens af dine fliser, så de ser ud som nye bagefter. Vi kan ved brug af vores professionelle højtryksrensere gøre dine fliser fri for både alger, mos, ukrudt samt flisepest. Vi benytter udelukkende vand til selve afrensningen. Du kan derfor have en god samvittighed samt et smil på læben efter, at have modtaget vores professionelle rens af dine fliser.Vi vil altid forsøge at skåne dine fliser, og benytter derfor professionelt udstyr som er udviklet med formål at rense så effektivt som muligt, men samtidigt skånsomt. Vi køre ikke med et fast antal bar, da det nødvendige tryk ikke altid er det samme, afhængig af begroningen på belægningen. På denne måde opnår vi det bedste resultat og belaster ikke dine fliser mere end højest nødvendigt.

Efter at have leveret et flot resultat, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe kunden med at bevare dette resultat. Dette gør vi ved, at tilbyde imprægnering af dine fliser. Såfremt kunden ønsker en imprægnering modtager kunden op til 15 års garanti. Dette opnåes ved at modtage et billigt årligt serviceeftersyn. På denne måde bliver nyankomne alger samt mikroorganismer årligt dræbt, hvilket giver terrassen et flot og vedvarende resultat. Det kan være en fordel også at give fliserne en algebehandling efter endt rensning. Den dræber eventuelle mikroorganismer samt virker forebyggende mod fremtidigt ukrudt.

Imprægnering af dine fliser

Det er en rigtig god ide, at vælge at imprægnere sine fliser. Dette er både gældende for rensede fliser, men kan også være en god ide på nye fliser eller støbt beton. På denne måde bliver det nemmere, at holde et flot resultat af sine fliser. Imprægneringen giver et flot resultat, og er medvirkende til at holde fliserne rene. Vores super hydrofobiske imprægnering benytter sig af en NANO-teknik, som gør fliser / benon modstandsdygtige overfor fugt. Alger, mos, ukrudt og flisepest har meget svære ved, at angribe dine fliser eller belægning såfremt der er mindre fugt i denne. Hos DinFliserenser.dk hjælper vi gerne med imprægnering af fliser, facader eller anden sugende belægning.

Op til 15 års garanti

Hos DinFliserenser.dk tilbyder vi op til 15 års garanti. Dette gives kun ved imprægnerede fliser. Serviceaftalen kan både opnåes ved at bestille en rensning efterfulgt af imprægnering, eller ved helt nye fliser såfremt det aftales. Garantien opnåes ved at modtage et årligt service af det imprægnerede område. Her gennemgår vi fliserne for eventuelle begroninger, samt foretager en algebehandling af hele området. Vi ønsker ikke at binde nogle kunder, så derfor modtager alle vores kunder et uforpligtende tilbud på endnu en behandling af fliserne som giver et nyt års udvidet garanti, dog maksimalt 15 år, med mindre andet aftales.