Hvorfor vælge os?

Ingen kørselstillæg

Vi har ingen kørselstillæg eller andre gebyrer. Du kan roligt bestille din algebehandling hos os, uden at skulle frygte gebyrer.

Prisgaranti

Vi garantere et flot resultat til den bedste pris i branchen. Vi har Danmarks skarpeste priser på professionel fliserensning.

Garanteret resultat

Vi garantere flotte resultater på både fliser, træ, tag, og facade. Hvis du skulle være i tvivl om resultatet på vores fliserens, kan du bestille en gratis prøverens.

Højt serviceniveau

Vi kan kontaktes via telefon, e-mail samt Facebook. Vi stræber os efter altid at levere et hurtigt, samt informerende svar. Vi forsøger at planlægge i god tid, men det danske vejr kan ofte være skiftende.

Landsdækkende service

Vi har kunder i hele landet, og køre derfor i hele Danmark. Ventetiden vil være forskellig, afhængig af logistikken, men vi vil forsøge at dække alle kunder hurtigst muligt.

Miljøbevidste behandlinger

Vi forsøger altid at skåne miljøet mest muligt. Vi er derfor glade for at kunne præsentere, at vi med vores nye højtryksrensere kan rense fliser udelukkende med benyttelse af vand.

Om os

DinFliserenser.dk er en mindre virksomhed, beliggende i Midtjylland. Vi tilbyder professionel fliserens og algebehandlinger til landets skarpeste priser. Vores professionelle udstyr gør det muligt, at skåne miljøet samt levere et flot resultat. Vi garantere et flot og varigt resultat, og du kan med vores serviceabonnement få op til hele 15 års garanti. Vi har et mål om at være de bedste og billigste i branchen. Vi garanterer et flot resultat, og leverer aldrig noget halvt.

Vi har et mål om, at udfører behandlinger til hele landet og har derfor landsdækkende service. Du kan derfor bestille en fliserens og en behandling af alger uanset om du er bosat i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Vi tilbyder fliserens og algebehandlinger for både private, erhverv samt offentlige kunder.

Vi kan med vores specialiseret udstyr rense alger på næsten alle typer materiale, blandt andet på fliser, træ, tag og facade. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud samt en eventuel prøverens af dine fliser.

Selskabet blev etableret i år 2015 af den nuværende ejer Jacob Haungaard.