Professionel Algebehandling

En professionel algebehandling sikre dig et flottere samt sundere resultat af dine faciliteter. Ved at vælge en professionel behandling hos DinFliserenser.dk, vil du kunne spare en masse tid, samt opnå et flottere, bedre og vedvarende resultat.

Vi har lave priser på alle vores behandlinger, disse er dog forskellige fra opgave til opgave, da ingen opgaver er ens. Send os en besked, så giver vi et uforpligtende tilbud på netop det du skal have lavet.

Vi tilbyder algebehandlinger af både fliser, træ, tag og facade. Udover algebehandlinger tilbyder vi også fliserens samt imprægnering, og rens af træ og eventuel facade.

Vi yder op til 15 års garanti på vores populære fliserens samt imprægnering. Ved tilkøb af vores imprægnering får du muligheden for at tilkøbe et serviceabonnement som blandt andet inkluderer en årlig algebehandling af din terrasse. For hvert år der tilkøbes en algebehandling / serviceeftersyn, bliver garantien forlænget, op til hele 15 år.

Skulle du være i tvivl om resultatet af vores fliserens kan du nu booke en gratis prøverens af dine fliser.

Vores fliserens udføres udelukkende ved brug af vand. Du kan derfor opnå et ekstremt flot resultat, uden at skulle bekymre dig over miljøet. Ved køb af vores algebehandlinger yder vi en virkningsgaranti, som indebærer et garanteret resultat.

Hvis et tag er hårdt ramt af mos og alger, vil det muligvis kunne kræve mere end en algebehandling, men det er garanteret, at der kan ses en forskel efter en behandling. Såfremt fliserne, træet, taget eller facaden kun er ramt af alger på overfladen vil det sandsynligvis kun kræve en enkelt behandling.

Vi tilbyder algebehandlinger for både private, erhverv samt offentlige kunder. Vi har landsdækkende service og ingen kørselstillæg. Det vil altså sige, at du roligt kan bestille en algebehandling uanset kundetype, lokalitet og størrelsen på opgaven.

Så hvad venter du på? Kontakt os for et uforpligtende tilbud!