Fliser

Fliserensning

Vores fliserensning er vores mest populære behandling, samt den mest effektive. Vi hos DinFliserenser.dk kan med vores professionelle udstyr give en ekstrem effektiv rens af dine fliser uden brug af kemikalier. Vi kan ved brug af vores professionelle højtryksrensere gøre dine fliser fri for både alger, mos, ukrudt samt flisepest. Vi benytter udelukkende vand til en sådanne behandling. Du kan derfor have en god samvittighed samt et smil på læben efter at have modtaget vores professionelle rens af dine fliser.Vi vil altid forsøge at skåne dine fliser, og har derfor en speciel fremgangs metode. Vi justere løbende trykket, da det er forskelligt hvor højt et tryk der kræves. På denne måde opnår vi det bedste resultat og belaster ikke dine fliser mere end højest nødvendigt.

Efter at have leveret et flot resultat, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe kunden med at bevare dette resultat. Dette gør vi ved, at tilbyde imprægnering af dine fliser. Såfremt kunden ønsker en imprægnering modtager kunden op til 15 års garanti. Dette opnåes ved at modtage et billigt årligt serviceeftersyn. På denne måde bliver nyankomne alger samt mikroorganismer årligt dræbt, hvilket giver terrassen et flot og vedvarende resultat.

Imprægnering af dine fliser

Det er en rigtig god ide at vælge, at imprægnere sine fliser. Både hvis man netop har fået lagt nye fliser, eller efter at have modtaget en fliserensning. På denne måde bliver det nemmere at holde et flot resultat af sine fliser. Imprægneringen giver et flot resultat, og er medvirkende til at holde fliserne rene. Alger, mos, ukrudt og flisepest har meget svære ved, at angribe dine fliser eller belægning. Hos DinFliserenser.dk imprægnere vi både dine fliser efter at have modtaget vores populære fliserensning eller hvis du netop har lagt nye fliser.

Algebehandling af dine fliser

Hos DinFliserenser.dk tilbyder vi også en algebehandling af dine fliser. Denne løsning benyttes oftest på forholdsvis nye fliser som kun er en smule ramt af alger. Dette er altså en behandling som varer længere tid og det fulde resultat vil først kunne ses efter flere måneder. Denne metode benyttes også hvis fliserne allerede er blevet renset i bund, og kun har alger på overfladen.