Tagrens

DinFliserenser.dk kan som noget nyt fra år 2021 tilbyde afrensning af tage. Vi benytter en professionel tagrenser, som føres op og ned af taget med specieltudviklede dyser til netop disse opgaver. Sikkerheden skal være i top for vores medarbejdere. Dette vil sige, at vi ved tage med høj rejsning eller svære adgangsforhold vil undersøge muligheden for benyttelse af lift. Dette gøres for sikkerheden af vores medarbejdere og sikrer dig, at resultatet bliver perfekt da adgangsforholdene bliver bedre på denne måde. 

Vi har specielt udstyr som kan tilpasses forskellige tage, så vi kan levere et godt resultat uanset hvordan dit tag ser ud. Vi har også det rigtige udstyr til, at kunne rense mindre steder som rundt om vinduer, taghætter og tagryggen.

Såfremt dit tag kun er ramt af lidt grønne overfladealger kan en algebehandling af taget være nok. Hvis du vil læse mere om dette, tjek så siden “Algebehandling” under “Services”.

Imprægnering af betontag

Vi tilbyder at imprægnere rensede betontage med vores superhydrofobiske imprægnering som benytter sig af en speciel NANO-teknik. Dette anbefales kun til gennemfarvede betontage, som ikke kræver en maling efter endt rensning. Imprægneringen danner en ny overflade på taget som ikke kan ses, men som beskytter taget mod fremtidig fugt. Fugten er grunden til alger, mos og betonpest på tage. Det er derfor en rigtig god ide at give taget en imprægnering. Vores imprægnering er diffusionsåben, så dit tag kan ånde.

Garantiordning

Såfremt du får renset dit tag af os laver vi gerne en serviceordning med dig. På denne måde får du rabat på en årlig algebehandling af dit tag, så du er sikret et varigt resultat. Såfremt du også har fået foretaget en imprægnering af taget kan vi lave en garantiordning på op til hele 20 år.